BRAND ENERGY & INFRASTRUCTURE SERVICES

Nazwa: BRAND ENERGY & INFRASTRUCTURE SERVICES Kraj:
(Niderlandy)
Miasto: KJ Vlaardingen Ulica: George Stephensonweg 15 Kod pocztowy: 3133
Telefon: +31 10 445 54 44 Email: nl@beis.com Strona WWW: www.beis.com/
MASTERCARD MAESTRO VISA_ELECTRON VISA PAYU BITCOIN

Przelew na rachunek bankowy


Płatność gotówką

Opis

BEDRIJFSGESCHIEDENIS: SCHAT AAN ERVARING

Historie van Brand Energy & Infrastructure Services in Nederland:

2017
Op 22 juni 2017 hebben Brand Energy & Infrastructure Services en Safway Group hun eerder aangekondigde fusie afgerond. Door de samenvoeging wordt een wereldwijd toonaangevende aanbieder gevormd voor wereldwijde industriële, commerciële en infrastructurele diensten. De belangrijkste go-to merknaam in de Verenigde Staten wordt BrandSafway, samen met andere gevestigde en bekende bedrijfsmerken. Op de internationale markten zullen bestaande merknamen zoals Aluma Systems, Brand Energy & Infrastructure Services, Hünnebeck en SGB blijven bestaan.

2014
Op 16 juni wordt de organisatienaam gewijzigd in Brand Energy & Infrastructure Services. 

2013
In november 2013 is Harsco Infrastructure onderdeel geworden van Brand Energy & Infrastructure Services. Door de integratie in de BRAND organisatie is een internationaal sterke dienstverlener ontstaan voor industrie en bouw met een jaaromzet van circa 3 miljard dollar. Door de overname van Harsco Infrastructure is de geografische spreiding verbeterd: met 370 vestigingen in 6 continenten worden meer dan 15.000 klanten bediend.

Harsco Corporation heeft op 16 september 2013 het voornemen aangekondigd om de divisie Harsco Infrastructure te verkopen aan de investeringsmaatschappij Clayton, Dubilier & Rice (CD&R). Tevens heeft CD&R het voornemen aangekondigd het bedrijf Brand Energy & Infrastructure Services over te nemen. Bij samenvoeging van de twee bedrijven ontstaat  een internationaal sterke dienstverlener voor industrie en bouw.

2010
Alle in het verleden door Harsco overgenomen ondernemingen (SGB, Patent, Hünnebeck, ESCO) op het gebied van bekistingen, steigers en hoogwerkers opereren nu onder de naam Harsco Infrastructure. Zo is een van de grootste aanbieders van bekistingen, steigers, hoogwerkers en industriële dienstverlening wereldwijd ontstaan.

2009
Harsco koopt ESCO Interamerica, een van de grootste aanbieders van ingenieursdiensten voor de aanleg van infrastructuur in Latijns-Amerika en het Caribisch gebied. Deze aankoop versterkt de positie van Harsco Infrastructure in de Zuid-Amerikaanse markt aanzienlijk.

Ook neemt SGB de Bell Scaffolding Group over. Deze onderneming telt zeven vestigingen in Australië, waardoor Harsco ook zijn aanwezigheid in deze regio vergroot.

Ook Nicol UK sluit zich aan bij SGB. Dit bedrijf is gespecialiseerd in de opbouw en afbraak van steigers en isolatie- en oppervlaktebewerkingsdiensten voor de petrochemische industrie en de energiesector. De onderneming biedt deze diensten zowel voor nieuwbouw- als onderhoudsprojecten. Deze aankoop versterkt het vermogen van Harsco om in Groot-Brittannië modulaire industriële diensten te leveren.

Harsco tekent een historische joint venture met Zhejiang Construction Materials Corporation, een van de grootste dienstverleners in de bouw in China. Zhejiang is een staatsbedrijf.

2008
SGB acquireert Sovereign Access Services. Deze onderneming, met vestigingen in Birmingham en Newcastle, heeft aanzienlijke ervaring met hangbruginstallaties en hoogwerkers.

In datzelfde jaar neemt Harsco ook Buckley Scaffolding Ltd., gevestigd in Dublin, over. Deze 50 jaar oude onderneming is een van de belangrijkste aanbieders van steigerdiensten in Noord-Ierland.

De internationale expansie gaat snel verder: er worden ook vennootschappen opgericht in Peru, Roemenië, Rusland en Zuid-Afrika.

2006
Door een overname wordt Cleton Industrial Maintenance Services onderdeel van SGB. Deze onderneming is gespecialiseerd in het leveren van steigerdiensten en daarmee samenhangende isolatiewerkzaamheden voor onderhoud bij enkele van de grootste raffinaderijen en petrochemische bedrijven in de Benelux en Duitsland.

2005
In november 2005 neemt Harsco de Hünnebeck-Gruppe over, de op twee na grootste aanbieder van bekistings- en steigerdiensten in Europa. Met twaalf vestigingen in Europa en het Nabije Oosten versterkt deze acquisitie vooral de positie van Harsco op de Duitse, Oostenrijkse, Hongaarse, Italiaanse, Noorse en Zweedse markten.

2004
Na de overname van een meerderheid van de aandelen in Mastclimber Ltd in 2001 gaat deze onderneming nu volledig over in handen van SGB. Met deze acquisitie wordt Harsco marktleider in Groot-Brittannië in het segment voor hoogwerkers.  

2000
Harsco Corporation (USA) neemt SGB Group Plc. over.
De naam SSH/Handep bv wordt veranderd in SGB Holland bv

1998
SGB North Europe bv neemt ADB bv, gespecialiseerd in industriële isolatie en steigerbouw over. De naam van deze nieuwe werkmaatschappij veranderd in SGB Industrial Services bv.
De naam BBE bv wordt veranderd in SGB North Europe bv

1994
Fusie van SSH met Handep: SSH/Handep bv

1972
BBE neemt Handep en Custers over

1962
SGB (UK) en Everts & vd Weyden richtten BBE (Beleggingsmaatschappij Bouwmaterieel Europa) op en kopen alle aandelen van – inmiddels- SSH

1934
Op 21 juni 1934 wordt de Eerste Nederlandsche Stalen Steiger Onderneming Holland (ENSSOH) te Haarlem opgericht.

 

STEIGERBOUW

VRAAG ONLINE UW OFFERTE AAN VOOR STEIGERBOUW

Brand Energy & Infrastructure Services is een betrouwbare en veilige partner voor steigerbouw in bouw en industrie. Iedere locatie en iedere plek maken we snel en professioneel bereikbaar. Snelheid, een betrouwbaar ontwerp, een degelijke uitvoering en veiligheid voor iedereen die op hoogte werkt, staan daarbij voorop. Voor de steigerbouw kan BRAND putten uit een groot assortiment stalen steigers.

STEIGERBOUW VAK APART

Ook in de steigerbouw werken we zoveel mogelijk met eigen vakmensen en eigen technici. Een goed ingespeeld team is een van de belangrijkste factoren voor het snel en veilig werken op locatie. Als steigerbouw een onderdeel is van een multidisciplinaire aanpak, zorgen wij vanzelfsprekend voor de planning, afstemming en coördinatie.

STEIGERBOUW EN TOTAL ACCESS

Steigerbouw is een specialisme dat door BRAND goed beheerst wordt. Al decennia lang bouwen we steigers in alle vormen en maten, voor grote en voor kleine projecten in bouw en industrie. In combinatie met hoogwerkers, hefsteigers, hangbruginstallaties en andere klimmaterialen maken we samen met de klant de meest optimale keuze. Door dit "total access" concept kunnen wij kosten voor de klant beheersbaar houden.

 

BEL ONS!

Neem contact met ons op via het algemene telefoonummer

010 - 445 54 44

OF BEL EEN VAN ONZE REGIONALE VESTIGINGEN

 
 
 
    Nie znaleziono wyników.
    Nie znaleziono wyników.